Teràpia Neural

Què és la Teràpia Neural?

La Teràpia Neural és una innovadora forma de tractament mínimament invasiu que se centra en l’administració d’analgèsics en dosis baixes en àrees específiques del cos afectades per dolor i malestar. Aquest enfocament terapèutic, amb un enfocament integral, cerca no sols alleujar el símptoma, sinó també restablir l’equilibri entre cos i ment, promovent així un benestar durador.

A més, un dels aspectes destacats de la Teràpia Neural és el seu excel·lent historial de seguretat. Els pacients poden rebre aquest tractament amb total tranquil·litat, sabent que no s’associa amb efectes secundaris negatius.

  • Millora de la Tensió en la ATM: És altament efectiva en la millora de la tensió i el malestar associats amb trastorns temporomandibulars (ATM). Els pacients que han rebut aquest tractament experimenten una notable reducció en la tensió i el dolor en la mandíbula, permetent una major comoditat i funció oral.
    Sense Efectes Secundaris: A diferència d’altres enfocaments, els pacients poden rebre el tractament amb total tranquil·litat, sense preocupacions relacionades amb reaccions adverses.
  • Major Eficàcia Terapèutica: Reducció del dolor i malestar, proporcionant alleujament més ràpid i durador que altres teràpies.
  • Major Personalització del Tractament: La tècnica adaptar el tractament de manera precisa a les necessitats individuals de cada pacient. Això significa que es poden abordar casos específics amb un enfocament personal i holístic.
  • Resultats Espectaculars a Nivell Estètic Facial: A més dels seus beneficis terapèutics, és un tractament facial que revitalitza i realça l’aparença, juntament amb una millora general en la lluminositat i textura de la pell.

Qui pot beneficiar-se?

La Teràpia Neural és altament recomanada per a persones que experimenten una varietat de condicions entre les quals s’inclouen:

Cefalees i migranyes recurrents.
Dolores musculars i contractures cròniques.
Malestar generalitzat a causa de l’estrès i la tensió.
Trastorns d’origen neuropàtic.